Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Pécs 
 

Hivatkozási szám: 5739132
Ingatlan adatai
Irányár: 210 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: kiadó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: új
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 2020
Szintek száma: 1
Részletes leírás
PÉCS frekventált részén, a POTE környékén, az Endresz György utcában kínálunk KIADÁSRA egy ÚJÉPÍTÉSŰ, amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás, exkluzív lakást. Ez a KITŰNŐ elosztású, ERKÉLYES lakás minden igényt kielégít, ami egy modern otthon kapcsán felmerülhet.
Az ingatlan saját GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL rendelkezik az udvarban, így biztonságban tudhatja autóját bármikor. Emellett az ENERGIATAKARÉKOS cirkó gáz fűtés és a KLÍMA biztosítja az Ön számára a kényelmet minden évszakban. A lakás TELJESEN BERENDEZETT és FELSZERELT, így Önnek csak a bőröndjét kell hoznia.
Mindkét hálószoba ERKÉLYKAPCSOLATTAL rendelkezik, mely aktív pihenési lehetőséget nyújt az udvarra néző csendes környezetben. Az alacsony FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK jelentős megtakarítást biztosítanak a mindennapokban.
Remek tárolási lehetőségként a lakás saját TÁROLÓ helyiséggel rendelkezik, közvetlenül az ingatlan mellett. Az infrastruktúra kiváló: JÓ TÖMEGKÖZLEKEDÉS és KERÉKPÁRÚT könnyíti meg a közlekedést a város bármelyik részére.
AZONNALI költözési lehetőséggel kínáljuk bérbe, és HOSSZÚ TÁVÚ bérlet esetén további KEDVEZMÉNNYEL kedveskedünk bérlőinknek. Ne habozzon, keresse kollégáinkat további részletekért és tekintse meg személyesen ezt a KIVÉTELES ajánlatot!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 6 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: GDN Ingatlanhálózat
Kapcsolattartó: Várai Sándor
Hirdető telefonszáma: +36-70-278-5657
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: