Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonföldvár 
 

Hivatkozási szám: 5735744
Ingatlan adatai
Irányár: 44 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 59 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 3
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Részletes leírás
****
Balatonföldváron eladó felújítandó 3 SZOBÁS panel lakás! SAJÁT GARÁZS!


**1. INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**

A lakás Balatonföldváron, egy csendes, kellemes környéken található, ahol a tiszta, friss levegő garantált A város a Balaton partján fekszik, ideális helyszín mindenki számára, akik élvezni szeretnék a természet közelségét. A hely jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így akár tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető. A közelben számos bolt, étterem és egészségügyi létesítmény található. A környék biztonságos és barátságos, ami hozzájárul a békés lakhatási körülményekhez.

**2. ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**

Az épület egy 1980-ban épült kétszintes panelház, az eladó lakás az első emeleten található. Az ingatlanhoz egy önálló garázs is tartozik, melynek értékét 5 millió forintra becsülik. Az épület délnyugati fekvésű, így az ingatlan egész nap napfényes lehet. Bár nincs szigetelés az épületen, a későbbi felújítás során ez könnyen megoldható. A szomszédság csendes, barátságos lakóközösséggel, ami nagyszerű választássá teszi az idősebb korosztály számára.

**3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

A lakás 60 négyzetméteres, és 3 szobával rendelkezik, melyek tágasak és világosak. A belső tér felújítandó, így az új tulajdonos saját ízlésére szabhatja azt. Az ingatlan gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik, ami hatékony és gazdaságos megoldás az őszi és téli hónapokra. Bár nincs légkondicionáló, a lakás délnyugati tájolásának köszönhetően a hőmérséklet könnyen szabályozható. Az erkély pedig egy 2 nm-es kis kifutó.

**4. AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK**

Az ingatlan ára 44,900,000 Ft, ami tartalmazza a lakás és a különálló garázs árát is. Mind a felújítás költségei, mind a rezsiköltségek egyedi igények és fogyasztás szerint alakulhatnak. Az ingatlan alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik, így ideális lehet fix jövedelemből élők számára is.

**5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI**

Balatonföldvár rendkívül barátságos és rendezett környezetet biztosít. A Balaton közelsége egész évben kiváló szabadidős lehetőségeket nyújt, legyen szó sétáról, kerékpározásról vagy horgászatról. A közelben található boltok és piacok lehetővé teszik, hogy minden szükséges beszerzést könnyedén elintézzen. Az egészségügyi ellátás megfelelő színvonalú, így az idősek nem maradnak ellátás nélkül. A helyi közösség aktív és támogató, ami hozzájárul a kellemes, gondtalan élethez. Az idősbarát szolgáltatások széles köre elérhető a környéken.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 2 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Cserni Gábor
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8436
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: