Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5704736
Ingatlan adatai
Irányár: 224 000 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 141 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 4
Építés éve: 2022
Szintek száma: -
Részletes leírás
Elképesztő lehetőség a luxus otthon vásárlására Hosszúréten, a Rétkerülő utcában! Ez a lenyűgöző, 115 négyzetméteres, az 1. emeleten található lakás minden elképzelhető kényelmet és exkluzivitást magában foglal. A tágas amerikai-konyhás nappali, három hálószoba, fürdőszoba, zuhanyzó, valamint a praktikus háztartási helyiség és tároló minden igényt kielégít.

A lakás kiemelkedően magas műszaki színvonalon lett kialakítva, így rendkívül alacsony rezsiköltséggel fenntartható. A Panasonic levegő-víz hőszivattyúja, amely mennyezeti fűtést-hűtést és padlófűtést biztosít, garantálja a kényelmes hőmérsékletet egész évben. A lakás kiváló elhelyezkedése a zöldövezeti, nyugodt környezetben tökéletes választás azok számára, akik szeretnék a városi életet és a természet közelségét összeegyeztetni.

Az ingatlan konyhája teljesen gépesített, így az új lakók azonnal élvezhetik a kényelmet és a funkcionalitást. A lenyűgöző örökmagyar panoráma csak tovább növeli az ingatlan értékét és vonzerejét. A lakáshoz tartozik egy felszíni parkoló, mely külön megvásárolandó (5 millió forint), és a beruházó személyes jelenléte a földszinten további biztonságot és előnyöket nyújt az ingatlannal kapcsolatban.

Ez a panorámás luxus otthon tökéletes választás mindazok számára, akik kompromisszumok nélkül szeretnék élvezni a fővárosi élet és a természet közelségének harmóniáját. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 51 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Döge Nándor
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9941
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: