Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonalmádi 
 

Hivatkozási szám: 5701729
Ingatlan adatai
Irányár: 300 000 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 3
Építés éve: 2023
Szintek száma: -
Részletes leírás
„Ékszerdoboz”, „igazi gyöngyszem”, „idill”... – ezek a szavak gyakran szerepelnek ingatlanhirdetésekben, és ezzel szinte elveszítették eredeti értéküket.
Mutatok egy valódi kivételt: egy ingatlant, amely valóban rászolgál minden emelkedett szóra!

Balatonalmádi legkedveltebb városrészében, Káptalanfüreden, azonnal birtokba vehető, kivételes adottságokkal rendelkező, új építésű, 1. emeleti, luxus kategóriájú lakás várja új tulajdonosát.

A 2023-ban épült lakópark a Balaton északi partvonalának egyik legkedveltebb részén található. Zárt udvarral rendelkezik, amely elektromos kapun keresztül közelíthető meg. A parkosított udvar fákkal és kavicságyásokkal övezett közösségi terekkel, valamint privát használatú medencével rendelkezik, ahol a lakók zavartalanul élvezhetik a pihenést.

A nappali + 2 hálószobás lakás minden részletében a minőséget képviseli. A lakótér 78 nm, amelyhez 2 db, összesen 24 nm-es, panorámás erkély tartozik, ahonnan a festői Balaton páratlan kilátása tárul elénk minden helyiségből.

A tágas nappalit a Chesterfield bőr ülőgarnitúra és a kristálycsillárok uralják. A teljesen gépesített, Electrolux készülékekkel felszerelt amerikai konyha a modern élet és igény minden kényelmét biztosítja. A gondosan válogatott, magas minőségű bútor- és dekorációs elemek, a fényes felületek, a burkolatok, a nagyméretű üveg- és tükörlapok letisztultságot és eleganciát teremtenek, növelve a térérzetet.

A harmónia és a színvilág minden helyiségben egységes, elegáns összhangot teremt, melyet a finom részletek és a magas színvonalú anyagok tesznek tökéletessé.

A fürdőszoba fürdőkád + zuhanyzó kialakítása, valamint a minőségi anyaghasználat elegáns és modern atmoszférát teremt, miközben a gondosan megválasztott szaniterek és prémium burkolatok biztosítják az időtálló szépséget és tartósságot.

A lakás műszaki felszereltsége is a legmagasabb színvonalat képviseli. A fűtést és a hűtést hőszivattyús klímarendszer biztosítja, amely energiatakarékos működésével hozzájárul a kedvező rezsiköltségekhez. Minden szobában külön klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. A melegvízellátást villanybojler szolgáltatja.

A lakáshoz 2 db zártudvari gépkocsibeálló tartozik, amelyek a vételár részét képezik. Az ingatlan azonnal birtokba vehető, teljes berendezéssel és gépesítéssel.

Ez az ingatlan nem csupán egy exkluzív lakás, hanem hosszútávú, értékálló befektetés is. Az új építésű társasház jellege, a lakás adottságai, a prémium anyagok és a magas szintű kivitelezés hozzájárulnak ahhoz, hogy évtizedek múlva is kiemelkedő értéket képviseljen.

Itt az ár egyben érték is!
Hívj most, és nézzük meg együtt ezt a különleges ajánlatot!

Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Ez az ingatlan a \\\"Felező csomag\\\" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 24 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Koller Klaudia
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9306
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: