Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Makád 
 

Hivatkozási szám: 5701602
Ingatlan adatai
Irányár: 18 800 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 32 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: -
Szobák száma: 2
Építés éve: 2000
Szintek száma: -
Részletes leírás
Makádon az Ezüstpart horgászparadicsom környékén rendezett nyaraló 408 m2-es bekerített telken eladó!
A könnyűszerkezetes ház 32 m2 alapterületű, tetőtérbeépítéses. A ház előtt nagy 30 m2-es terasz található, amelynek a burkolata felújításra szorul.
A házba a közművek közül a víz, a csatorna és az áram / 3X 16 A / be van vezetve. A kertben fúrt kút biztosítja az öntözés lehetőségét.
A házba belépve egy légtérben található a konyha, az étkező és a nappali. Az ablakokon szúnyogháló és reluxa van, ez lehetőséget teremt arra, hogy napos időben beárnyékoljuk, borongós időben pedig világossá tegyük az épületet. A tetőtérbe felvezető lépcső mellett találjuk a 3 m2 -es fürdőszobát és a WC-t, amelyhez a melegvizet a padlástérben elhelyezett elektromos bojler biztosítja.
A lépcsőn felérve jobbra és balra egy egy hálórész található, amelyet az új tulajdonos a saját ízlése szerint alakíthat.
A ház nem közvetlen vízparti. A telken több autónak is van parkolási lehetősége. Az utcát nemrég hozták helyre, könnyen járható.
Közelben szabad strand, büfé és kiváló horgászati lehetőség várja az új tulajdonost.
Kérdés esetén állunk rendelkezésére, rugalmasan megtekinthető. Az ingatlan tehermentes.

A Ráckevei Duna-ág déli részén lévő Makádi Ezüstpart a főváros könyékének egyik legkedveltebb horgászhelye. Jó megközelíthetősége és kiemelkedő fogási lehetőségei országosan ismert vízterületté tették. A mintegy 3,5 km hosszú partszakaszon jól megfér egymás mellett a családdal több napra érkező horgász, és a csak egy délutánra \\\"leszaladó\\\" elfoglalt pecás. Itt mindenki megtalálja a számítását, bármilyen horgászmódszerről is legyen szó. Az idelátogató vendég hódolhat a horgászat többféle módjának, lehet az rabló vagy békés halak horgászata. A többéves tapasztalat azt mutatja, hogy szinte bármely csalizási módszerrel eredményesen lehet halat fogni. A bojlis módszer is egyre népszerűbb. Az elérhető rekordlisták szintén azt mutatják, hogy a Duna-ág ezen része is bővelkedik kapitális méretű pontyokkal és amurokkal.

Ez az ingatlan a \\\"Felező csomag\\\" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
További adatok
Telekterület: 408 m2
Kert mérete: 408 m2
Erkély mérete: 30 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Giczi Miklós
Hirdető telefonszáma: +36 70 461 9146
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: