Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Rácalmás 
 

Hivatkozási szám: 5689834
Ingatlan adatai
Irányár: 9 000 000 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: -
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
Rácalmáson - 1.211 m2 zártkerti telken elhelyezkedő, 24 m2-es, villannyal ellátott, gáz- és csatornahálózat nélküli, kútvízzel rendelkező, fából épült kis ház zsindely-fedéssel.

Akár rövid időn belül birtokba is vehető!

Az ingatlan kiegészítéséül szolgál egy 12 m2-es tároló, egy 7 m2-es pince és egy kb. 10 m2-es szerszámtároló. A telken termő gyümölcsfák és szőlő biztosítják a vidéki élet igazi báját. A villanyvezetékek nemrég lettek felújítva, 16 amperes kapacitással, a fűtést pedig korszerű norvég panellel oldották meg.

Az ingatlan jellemzői között szerepel egy kinti illemhely, ami garantálja a vállalkozó szellemű új tulajdonosok számára, hogy megvalósíthassák az önfenntartó vidéki életet. A ház és környezete remek lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretnék kipróbálni az egyszerűségben és a természettel való összhangban élés élményét.

Rácalmás Duna-parti hangulata és közösségi élete ideális választássá teszi ezt az ingatlant mindazok számára, akik egy csendes, nyugodt környezetben szeretnék megtalálni új otthonukat vagy egy hétvégi házat, ahová a nagyváros zajától elmenekülve töltekezhetnek.

A központ és alapvető szolgáltatások körülbelül 1 km-re találhatók, ami könnyű hozzáférést biztosít mindennapi szükségletekhez, ugyanakkor elegendő távolságot ahhoz, hogy zavartalan pihenést élvezhessünk.

Rácalmás aktív közössége és a Duna közelsége számos szabadidős tevékenységet kínál a helyi lakosoknak és az ide látogatóknak egyaránt. Ezen a gyönyörű helyen minden adott az egészséges és feltöltődést nyújtó élethez.

Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Referencia szám: TK024372-ITV
További adatok
Telekterület: 1 211 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Dunaújváros
Kapcsolattartó: Gálffy Sarolta
Hirdető telefonszáma: +36703634008
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: