Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonfenyves 
 

Hivatkozási szám: 5684762
Ingatlan adatai
Irányár: 76 800 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 181 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 6
Építés éve: 1992
Szintek száma: -
Részletes leírás
Családi nyaralóra 8 percre a szabadstrandtól, 5 percre az állomástól! A felújított állapotú, tehermentes ház Balatonfenyves csendes forgalomtól mentes utcában található, ahol a nyugalom és biztonság garantált. Az ingatlan 181 m2 alapterülettel rendelkezik, 5 hálószobával, 2 fürdőszobával és egy tágas nappalival. Az 300 nm-es telken található kerti tárolóval és egy 20 nm-es terasszal is, ami a szomszédoktól, jól elszeparált kertre néz. A fűtést gázcirko biztosítja és 3 hűtő-fűtő klimaberendezés, autó parkolása garázsban. Az ingatlan környéke felkapott és a közlekedési lehetőségek is kiválóak. Az autóval érkezőknek nem kell aggódniuk, mert a közlekedési infrastruktúra kiváló, és az ingatlan közelében található az M7-es autópálya. A tömegközlekedést kedvelők számára is kiváló választás, mert a vasútállomás mindössze 10 perc sétára található. Ha egy csendes és biztonságos környéken szeretne élni, akkor ez az ingatlan Önnek való. Ne habozzon, és látogasson el hozzánk, hogy megnézhesse az ingatlant személyesen. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket, és szívesen segítünk minden kérdésükben.


BALATONFENYVES a déli part egyik leghosszabb partszakaszával rendelkező üdülőhelye, az M7-es foút és a Balaton között terül el.
Csendes, családias hely, 8 km hosszú partszakaszon terül el, nyugatra Fonyódtól.
A másik irányban Balatonmáriafürdővel határos.

Balatonfenyvesnek van három nagy strandja:
-1. központi vasútállomáshoz közeli strand (2 km-es központi szabad strand)
-2.fenyves alsói szabad strand
-3. „Csalogány” strand (Alsó – Bélatelep közelében), és ezeken kívül kisebb \\\"utca végeken stégeken bejáró\\\" jellegű strandok sokasága.

A községben már az 1900 -as évek elején megkezdődtek a nyaralóépítkezések, mára nagyon sok régi és új hétvégi ház található a hosszú vízparton. A víz itt sekély és homokos, és nagyon szép kilátás nyílik a tó északi partjára. A vendéglátó egységek, éttermek száma is megszaporodott és itt mindenki talál szórakozási lehetőséget.
A közelben találjuk a Nagyberek őstermészeti rezervátumot, Csisztapusztán a termálfürdőt . Nemzetközi lovaspálya, kisrepülőtér, gokart pálya, vidámpark várja a kikapcsolódni vágyó nyaralókat. Mivel Balatonfenyves hosszanti irányban húzódik a part mentén, egyik pontja sincs távolabb a víztől 700 méternél!
További adatok
Telekterület: 300 m2
Kert mérete: 300 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Pálfi Szabolcs
Hirdető telefonszáma: +36 70 461 9086
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: