Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Ócsa 
 

Hivatkozási szám: 5642985
Ingatlan adatai
Irányár: 48 900 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 61 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: új
Szobák száma: 2
Építés éve: 2024
Szintek száma: -
Részletes leírás
A PROJEKT FOLYTATÓDIK!!! Fejlődő, szép kisvárosban, Ócsán, kiváló fekvésű, új építésű, 3 lakásos ikerház középső lakrésze, cirkós padlófűtéssel, önálló 150 nm telekrésszel, autóbeállóval Eladó!
Az állami támogatások, kamattámogatott hitelek, illetékmentesség, babaváró, CSOK feltételeinek megfelelő ikerlakások 60 + négyzetméter alapterülettel, remek elosztással épülnek.
A 60,5 + 1 nm-es házban két hálószoba, teraszra nyíló amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, külön wc található, a lakás kertkapcsolattal rendelkezik. Igény esetén egy harmadik félszoba leválasztható, dolgozónak, gyerekszobának. A még foglalható, új lakások átadását 2024 Július hónapra vállalja a kivitelező. A telkek utcafronti kerítései fa berakással készülnek, az oldalsó és hátsó udvarrészek dróthálóval vannak elválasztva.
Ócsa dinamikus kisváros, a főváros közelsége kedvező, megközelíthetősége az M5-ös autópályán és az 5-ös számú főúton, valamint gyors bejutást biztosító alsóbb rendű utakon történhet. Vasútállomásról Lajosmizse és Budapest irányába lehet közlekedni, volánbusz járatok is megkönnyítik a közösségi közlekedést. A városban vállalható távolságban iskola, óvoda, közintézmények, gimnázium, boltok megtalálhatók. Ócsát tájvédelmi körzet öleli körbe, itt található a Tájház, az Ágasház, Madárvárta, az Öreghegyi Pincesor és számos kirándulásra, kikapcsolódásra alkalmas hely. Ha fontos a főváros közelsége, azonban mégis vidéki hangulatra vágyik, ez a lehetőség ideális választás önnek és családjának. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, keressen a megadott elérhetőségen.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 8 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Nagy Ingatlan
Kapcsolattartó: Kecskés Zoltán
Hirdető telefonszáma: 06-70-77-22-430
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: