Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kővágóörs 
 

Hivatkozási szám: 5642973
Ingatlan adatai
Irányár: 84 900 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 74 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: 1960
Szintek száma: -
Részletes leírás
Kővágóörs-Pálköve egyik csendes, nyugodt utcájában egy teljeskörűen felújított nyaralót kínálok eladásra. A 245 nm-en fekvő 74 nm-es ingatlan egy közel 100 nm-es kertrésszel tökéletes kikapcsolódásra alkalmas befektetés, amely kiváló választás a Balaton közelsége miatt mind nyáron és télen is.

A kapun belépve az előkertből az előteraszra jutunk. A főbejáraton lépünk be a komfortos nappali részre, melyből nyílik egy szoba, a fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha és az étkező, innen jutunk ki a hátsó teraszra és a kertbe. A nappaliból egy kényelmes lépcső vezet az emeleti részre, ahol kialakítottak még két szobát és egy fürdőszobát. A ház alatt egy kisebb méretű tárolásra alkalmas pince van. Víz, villany közművekkel rendelkezik, gáz az utcán és emésztő található a telken.

A fűtése több lehetőséggel is megoldható. A nappaliban egy fatüzelési kandalló van, amely az egész épületet befűti. Ezenkívül elektromos panelek találhatók még a helyiségekben, a három szobában és a nappali részben még hűtő-fűtő klímák is lettek felszerelve, így nyáron a nagy hőségben a teljes ház a klímák segítségével kellemes hőérzetet biztosít. Az épület 10 cm szigetelést kapott.

Ide tényleg csak költözni kell és élvezni és megélni a pillanatokat a Balatonnál.

Amennyiben kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, kérem keressen az alábbi elérhetőségek egyikén!
További adatok
Telekterület: 245 m2
Kert mérete: 245 m2
Erkély mérete: 12 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Csöndes Attila
Hirdető telefonszáma: +36 70 469 3471
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: