Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5639404
Ingatlan adatai
Irányár: 304 000 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 91 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 2022
Szintek száma: -
Részletes leírás
A XI. kerületben eladó egy 91 nm-es lakás, amely egy háromlakásos, háromszintes 2022-ben épült társasház legnagyobb lakása. Hosszúréten, a Madárhegy és Gazdagrét között, a Budaörsi út felett helyezkedik el, kilátással a Péterhegyre és a Vadászhegyre.
Az épület jellegének, karakterének meghatározásánál figyelembe vettük a szomszédos ingatlanok helyzetét, tájolását, növényzetét és beépíthetőségét.
Alaprajzi elrendezésben a lakás tágas, lifttel ellátott világos lépcsőházból közelíthető meg. A lakásba belépve az előtérbe érkezünk, amely közvetlenül a közel 32 nm-es amerikai konyhás nappalikba vezet, ahonnan szép kilátás nyílik a nagyméretű üvegfalakon keresztül. A nappali tér nagyméretű tolóajtókkal nyitható össze a teraszokkal, így élvezhetővé válik a lakókert és a kertvárosi környezet a lakásokban élők számára. A lakások egyik hálószobája a nappaliból nyílik, míg a többi hálószoba elkülönítve külön terasszal került kialakításra. Minden hálószobához fürdőszoba és gardrób tartozik.
A kiszolgálóhelyiségek a pinceszinten helyezkednek el. Itt négy darab gépkocsi parkoló, bicikli, takarítószer, kertieszköz, kuka és a lakásokhoz tartozó tárolók kerültek kialakításra. A parkolókhoz elektromos autó töltőállomás is rendelkezésre áll.
A ház természetes klímáját a 44cm vastag, hőszigeteléssel ellátott külső térelhatároló falszerkezetek, valamint a nappali és a szobák nagy üvegfelületei előtt végig futó vízszintes előtetők-árnyékolók, az INTERNORM - STUDIO KF500-as üvegfalak-ajtók-ablakok - Hőszigetelés (W/m²K-ig) Uw 0,61 - és az üveg szerkezetek előtt futó árnyékolók, zsaluziák biztosítják.
A külső nyíllászárók maximális RC1N, RC2 betörés elleni védelmet nyújtanak, és a lakások lépcsőházból nyíló ajtói MABISZ minősítéssel rendelkeznek.
A ház külső határoló falai 44 Pth téglából készültek, Internorm homlokzati nyílászárókkal ellátva, zsaluzia távirányítható árnyékolóval kiegészítve. A külső homlokzatra tűzálló, 6 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés került.
A födémek monolit vasbeton szerkezetűek, ugyanúgy, mint a lépcsőház, a liftakna és az épülethosszában végig menő merevítő fal, a földrengés biztonsági előírásokat figyelembe véve.
A lakás bejárati ajtók Internorm gyártmányúak. Belső ajtók: toló ajtók ill. Eclisse tapétaajtók.
A belső burkolatok Cesare Ceramica olasz nagyméretű gress lap, valamint 12 mm vastag fa parketta. A lakásokban a nappaliban biokandalló is beépítésre került.
Az épület külső homlokzatán, a lépcsőházban és a teraszokon szintén nagyméretű Cesare Ceramica lapok vannak elhelyezve, a terasz burkolatba résfolyóka került elhelyezésre az üvegkorláton belül.
A teraszok vízszigetelése Sika Fóliával, terv szerinti hőszigetelés vakum panellel és PIR hőszigetelő táblákból lett kiépítve. A teraszok fűtöttek, az áram és a víz bevezetésre került, minden teraszra jakuzzi telepíthető, ennek előkészítése megtörtént.
A falak lélegző Klima White baumit vakolattal és glettel lettek ellátva, a mennyezetek hanggátló gipszkartont kaptak, amelyekre szintén lélegző festék került.
A fűtés-hűtést, melegvíz ellátást lakásonként különálló levegős hőszivattyú rendszer biztosítja, H-tarifás kedvezménnyel.
A társasház része a tetőteraszon elhelyezett napelemes áramtermelő egység 6KV.
Lakóterület:
Előtér: 5,58 nm
Nappali, Am konyhával: 31,87 nm
Háló I: 15,74 nm
Fürdő I: 3,06 nm
Gardrób: 1,20 nm
WC: 1,51 nm
Háló II: 11,60 nm
Fürdő II: 2,82 nm
Háló III: 12,92 nm
Fürdő III: 3,33 nm
Gardrób II: 1,51 nm
tároló: 6,46 nm

Földszinti lakás kizárólagos használatában van egy 65 nm es kert, gépkocsibeálló 30 nm. Kiváló lokációjának köszönhetően pár perces autóútra van Kelenföld központja, amely tömegközlekedéssel is megközelíthető.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 43 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Premium Home Ingatlan Powered by Rock Home
Kapcsolattartó: Tóth Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 467 6708
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: