Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, I.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5639052
Ingatlan adatai
Irányár: 388 070 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: kiadó
Alapterület: 41 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 2
Építés éve: 2010
Szintek száma: -
Részletes leírás
Kiadásra kínálunk egy modern és kényelmes nappali plusz egy szobás albérletet, amely ideális választás lehet egyedülállóknak vagy pároknak. Az ingatlan kiváló környéken található, és kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyen elérhető bármely pontja a városnak.

A lakás frissen felújított, és modern berendezésekkel felszerelt. A tágas nappali kényelmes helyet biztosít a pihenésre és a vendégek fogadására, míg a hálószoba intim és nyugodt légkört teremt a pihenéshez. Az ingatlan világos és barátságos, ideális otthont nyújtva mindennapi életéhez.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha szeretne többet megtudni az albérletről, és megtekintené személyesen, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!
Projekt bemutatása

A Naphegyen, a Krisztinavárosban nyugodt és rendezett környezetben központi szolgáltatásokkal üzemeltetett társasházban kizárólag bérlakásokat ajánlunk tartós bérletre.
Folyamatos gondnoki szolgáltatással és heti, rendszeres takarítással.
Közös kerékpártárolás, szelektív hulladékgyűjtés.

Az épületről
A lakások \\\"A\\\" minősítésű energetikai tanúsítással rendelkeznek. Központi gépészeti rendszer szolgáltatja a meleg vizet, valamint a hűtést és a fűtést. A lakásokban tisztított levegő biztosítja a légcserét egy központi szellőző rendszeren keresztül. Minden rezsifogyasztás szabályozható és mérhető.

Alapfelszereltség:
Légkondicionálás, konyhabútor, konyhagépek (főzőlap, mosogatógép, hűtő, mikró), fürdőszobai szaniterek, mosó-szárítógép továbbá lámpák, függönyök. (Lakásonként eltérő kialakítás és berendezés!) Beléptetőkódos beléptető rendszer.

Berendezés:
Bútorok: nappali-garnitúra, TV, könyvespolc, étkező-garnitúra, íróasztal. Hálószobák: franciaágy, komód, vendégágy, gardróbszekrény. Kiegészítők: dekorációk, lámpák és szőnyegek.

Feltételek:
A bérleti időszak határozott idő, minimum 2 év. A bérleti szerződés közjegyző előtt kerül aláírásra, a lakás beköltözése előtt kauciót kell fizetni, mely kéthavi bérleti díjnak megfelelő összeg. Határozott idő előtti felmondás 2 havi bérleti díjnak megfelelő bánatpénz.

Üzemeltetési díj, rezsi:
A bérleti díj mellett Bérlő fizeti lakások rezsijét, mért adatok alapján (vízfogyasztás, fűtés hőmennyiség, elektromos áram). Külön fizetendő szolgáltatások: kábeltévé, szatelit antenna, telefon és internet.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Arany Bálint
Hirdető telefonszáma: +36 70 388 6116
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: