Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Siófok 
 

Hivatkozási szám: 5624886
Ingatlan adatai
Irányár: 89 800 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 81 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 3
Építés éve: 2024
Szintek száma: -
Részletes leírás
3 SZOBA + NAPPALI Nyugalom, kényelem és stílus a Balaton közelében. Modern design Siófok szívében. Kiemelkedő kivitelezés, igényes anyaghasználat, remek elosztás.

INGATLAN HELYSZÍNE
Ez az új építésű, 4 szobás lakás Kilitin, Siófokon található. A lakás ideális választás azok számára, akik a Balatonhoz közel, de mégis nyugodt, zöldövezeti környezetben keresnek otthont.

ÉPÜLET JELLEMZŐI
A tégla építésű ház modern stílusban, 2024-ben épült. Földszinti elhelyezkedése és a dél-nyugati tájolású ablakok által biztosított napfény miatt, világos, kellemes atmoszférájú. Az épület szigetelt, mely a lakók számára kedvező energetikai paramétereket és alacsony rezsiköltséget eredményez.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
A 90 négyzetméteres lakásban 4 szoba található, kialakításának köszönhetően ideális családok számára. A lakás hőszivattyús padlófűtéssel rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy terasz is, ahol a saját 290 négyzetméteres kert található 2 darab udvari beállóval.

A KÖRNYÉK JELLEMZŐI
Kiliti zöldövezeti környezete ideális a pihenésre és a kikapcsolódásra, de ugyanakkor Siófok központjától is csupán néhány percre található. Az ingatlanhoz tartozó 290 négyzetméteres saját kert tovább növeli a lakók biztonságát és kényelmét, ugyanakkor rendezett, parkosított külsőt és tágas kertkapcsolatot biztosít. A környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, sport- és szabadidős létesítmények.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 18 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Cserni Gábor
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8436
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: