Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Igal 
 

Hivatkozási szám: 5624874
Ingatlan adatai
Irányár: 32 900 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: 1970
Szintek száma: -
Részletes leírás
INGATLAN HELYSZÍNE
Szeretettel mutatjuk be ezt az eladó, faház építésű házat, mely Igalon, a gyógyfürdő közvetlen közelében található. A buszmegálló csupán lépésnyi távolságra helyezkedik el, a ház saját kijáratát pedig pontosan a park, illetve a fürdő felé irányítja.

ÉPÜLET JELLEMZŐI
Az ingatlan jó állapotú, 2 szoba plusz beépített terasszal rendelkezik 50 négyzetméteren, faház építésű ház, 218 négyzetméteres telekkel. A parkolás saját udvarban megoldott. A házhoz terasz és kert is tartozik, különösen vonzóvá teszi az ingatlan előtt elhelyezkedő ősfás park.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
A ház hangulatos belső tere egy amerikai konyhás nappaliból egy hálószobából szobából és egy beépített teraszból áll, mely szintén használható hálószobának vagy nagyobb családi események helyszínéül. A fűtésről gázkonvektor illetve fűtő-hűtő klima gondoskodik, hogy a nyári hónapokban is kellemes hőmérsékleten pihenhessünk. Az ingatlan ára a teljes berendezést tartalmazza!

A KÖRNYÉK JELLEMZŐI
Igal csendes, nyugodt település, mely híres a helyi gyógyfürdőről. A település könnyen megközelíthető, a közvetlen környezetében számtalan pihenési és kikapcsolódási lehetőség található, legyen az aktív vagy passzív kikapcsolódásra vágyó. Önnek csak a jól megérdemelt pihenésre kell koncentrálnia ebben a csodálatos, természet közeli környezetben.
További adatok
Telekterület: 218 m2
Kert mérete: 218 m2
Erkély mérete: 10 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Cserni Gábor
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8436
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: