Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kisköre 
 

Hivatkozási szám: 5613073
Ingatlan adatai
Irányár: 3 500 000 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: -
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
A Tisza-tavi KISKÖRÉN ELADÓ egy 667 m2 területű, közművesítetlen, üdülőterületi TELEK, a strandtól 500 m-re!!! A telek utcai szélessége: ~40,8 m, másik oldala: ~16,6 m (lásd a méretezett térképet a képek között), településrendezési besorolása ún. különleges gazdasági üdülőövezet, melyben a maximális építménymagasság: 4,5 m, beépíthetőség: 20%, elhelyezhető rajta: lakó, üdülő, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely, közösségi szolgáltató stb. funkció egyaránt, de 2026-ig építési tilalom van a területen.
Az ingatlant a víz közelsége miatt elsősorban a Tisza-tó, a vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek ajánljuk!!!
Közelben: 500 m Tisza-tó és a Ring-a tó Kisköre szabadvízi strand.
Telekterület: 667 m2.
Közművek: nincs még (telektől kb. 300 m-re minden közmű), burkolt út sincs még.
Kisköre közvetlenül a Tisza-tó mellett, a Tisza jobb partján fekvő Heves vármegyei kisváros, saját Tisza-tavi szabadstranddal, kikötővel, kilátóval, a településen a turizmus jelentős, itt található a híres Hallépcső, vízlépcső (vízerőmű is működik itt), a Tisza-tó körüli kerékpárút jelentős állomása!!! A település infrastrukturális ellátottság kiváló, van általános iskola, gyógyszertár, élelmiszer üzlet, orvosi rendelő, posta, különböző szolgáltatások, üzletek, éttermek, benzinkút, kisebb nagyobb szálláshelyek, sportpályák, kondipark, művelődési ház stb. Az ingatlantól az Tiszafüred ~35 km-re, Poroszló ~20 km-re!!!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a +36 30 299 74 16 telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Irányár: 3,5 millió Ft.
Referenciaszám: M271223
További adatok
Telekterület: 667 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Kiss György
Hirdető telefonszáma: +36-30-299-7416
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: