Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Pilisvörösvár 
 

Hivatkozási szám: 5608810
Ingatlan adatai
Irányár: 67 990 000 Ft
Típus: kereskedelmi/ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 267 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: -
Építés éve: 1930
Szintek száma: -
Részletes leírás
Szuper befektetési lehetőség!

Pilisvörösváron keres nagy alapterületű ingatlant? Ez az eddig vendéglőként üzemelő ingatlan sok lehetőséget rejt magában! Akár továbbra is üzemeltethető vendéglőként (a vételárban benne van a teljese berendezés, hűtőkkel, pizzasütőkkel és minden egyéb olyan felszereléssel, ami ehhez szükséges), de akár lakások és irodák, vagy üzlethelyiségek is kialakíthatóak.

Az ingatlan alapterülete 265 nm, amihez továbbá egy 100 nm-es kert és 45 nm-es pince is tartozik. Az ingatlan 3 bejárattal rendelkezik + a kertnek is külön bejárata van az utcafrontról.

Ez a 29 évig működtetett, Pilisvörösvár központi részén elhelyezkedő, a 10-es főúthoz közel található, hangulatos vendéglő jó hírének köszönhetően nemcsak helyi, hanem a környező településeken túl, budapesti vendégkörrel is rendelkezik. A kellemes, igényes kialakítású étterem családi-, és céges rendezvények megtartására is alkalmas. Az épület kiváló elhelyezkedése és jelenlegi állapota lehetővé teszi, hogy az új tulajdonos akár azonnal újranyissa a kapuit a vendégek előtt.

A jelenlegi tevékenységen túl adott a hely pizzéria, fagyizó, vagy akár söröző kialakítására kerthelyiséggel, külön bejárattal és mellékhelyiségekkel. A helyi kiszállítási rendszer kialakítása is adott.

Jöjjön el és nézze meg ezt a kíváló lehetőséget!

Bővebb információért, megtekintésért keressen bizalommal a hét bármely napján!


* * * Az OTP Bankcsoport tagjaként CSOK és hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét. * * *

Referenciaszám: M270933
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Budapest III. kerület Lajos utca 74-76 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Tóth Andrea Katalin
Hirdető telefonszáma: +36-70-393-4186
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: