Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kőröshegy 
 

Hivatkozási szám: 5598029
Ingatlan adatai
Irányár: 279 000 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 304 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújított
Szobák száma: 7+1
Építés éve: 1996
Szintek száma: 4
Részletes leírás
Eladásra kínálok a Balaton déli partján, Balatonföldvár közvetlen szomszédságában, Kőröshegyen egy 345 m2-es örökpanorámás családi házat. Az ingatlan Kőröshegy legismertebb szőlőhegyén, a Kőröshegyi Levendulás közvetlen szomszédságában található.
A négyszintes, jó külső és belső állapotban található ingatlan 3 külön bejárattal rendelkező lakása minőségi burkolataival, egyedi belső lakó tereivel és bútoraival minőségi lakhatást, nyaralást biztosít leendő tulajdonosának. A ház mindhárom lakásának helyiségei jelenleg teljesen berendezettek, egyedi, lakberendezési megoldásokkal, bútorokkal, melyek benne vannak az árban. A valaha borozóként működő pinceszint akár újra használható vendéglátó vállalkozás létesítésére, a meglévő száraz, borospince kiválóan alkalmas szőlészkedésre új tőkék telepítésével. Mindhárom lakásban panorámával rendelkező gépesített konyha minden igényt kielégít, a tágas nappali kitűnő teret biztosít a családi összejöveteleknek minden évszakban. A hatalmas teraszok és az erkélyek kiváló lehetőséget nyújtanak a felhőtlen napozásra, esti beszélgetésekhez, grillezéshez, kemencében való sütögetéshez miközben a balatoni, a kőröshegyi völgyhíd és levedula ültetvények körpanorámájában gyönyörködhetünk. A tetőtérben kialakított dolgozószoba megfelelő nyugalmat biztosít az otthoni munkavégzéshez is.
A 3 külön bejárattal rendelkező ingatlan kiválóan alkalmas többgenerációs családoknak állandó lakhatásra, nyaralásra vagy befektetési céllal vásárlók részére is! Mielőbbi megtekintésért várom szíves jelentkezését!

Referencia szám: M269175
További adatok
Telekterület: 1 614 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Pécs Rákóczi út 19 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Szabó Ágnes
Hirdető telefonszáma: +36-20-509-7862
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: