Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Tatabánya 
 

Hivatkozási szám: 5519397
Ingatlan adatai
Irányár: 43 950 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 62 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: új
Szobák száma: 3
Építés éve: 2022
Szintek száma: -
Részletes leírás
INTRO:

A világgazdasági folyamatok, az elmúlt években felgyorsították az inflációt, ezért a pénz elértéktelenedése magasabb sebességre kapcsolt. A geopolitikai válság, a Covid, a korábbi világgazdasági folyamatok egy bizonytalanságot hoztak el. A legbiztosabb befektetések ilyen helyzetekben a fedezettel rendelkező befektetések, mint például az ingatlan. A legjobb lokációkban, ahol értékálló ingatlan befektetést csinálhatunk, csekély számra csökkentek vagy teljesen elfogytak. Ezért érdemes lecsapni azonnal, ha még található ilyen ingatlan, telek. A vészharang kongatása nélkül bátran kijelenthető, hogy a pénzitézekben valamint kp-ban tartott összegek, jobb, és biztonságosabb mutatókkal bírnak, ha azokat ingatlanba fekteti be! Ehhez nyújtunk segítséget az alábbiakban:


Új építésű lakások a Komplex Ingatlan kínálatában: Tatabányán, a Kós Károly úton épülő Queen City lakóparkban, 2023-as átadással.

A 46 m² -es, nappali plusz félszobás, erkélyestől a 70 m² -es, 4 szobás erkélyesig, 31.99M-59.35M-, számos lakásfajta közül válogathat, amelyeket az alábbiakban részletezünk.

Mind a beruházó, mind a kivitelező számos referencia munkával rendelkezik a térségben.

A lakópark jellemzői:
Összközművesített 2500 m² alapterületű telekre kerül megépítésre a 66 lakást és 66 mélygarázs beállót magába foglaló modern, lapostetős épület.
Környezetbe illesztését rendezett kert teszi teljessé. A házat körülvevő zöldterület rendezett kertként, a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások, melyek kizárólagos használati jogát szerzik meg az adott lakások tulajdonosai. A földszinti lakásokhoz tartozó kerteket kerítés zárja el a közterülettől.
A tartószerkezetek 30 cm vastag vázkerámia téglából készülnek. Az épület síkfödémjei Eurocode szabványrendszer szerint statikailag méretezett 20 cm vastag monolit vasbeton szerkezetű födémek. A lakáselválasztó falak, illetve a lakást és a közlekedőt elválasztó falak 25 cm vastag hanggátló vázkerámia téglából kerülnek megépítésre. A lakáson belüli válaszfalak 10 cm vastag vázkerámia téglából készülnek. A külső téglafalakat 16 cm vastag expandált polisztirol hab (EPS) szigeteléssel láttuk el. A szigetelés dryvit rendszerben készül, mely biztosítja a felület esztétikus kivitelezését, homogenitását. A lépcsőházban (kivéve mélygarázs) és a folyosókon jó minőségű, PEI 4-es kopásállóságú kerámia burkolat kerül elhelyezésre.
A beépített nyílászárók a kor minden követelményét teljesítő, magas minőségű műanyag szerkezetek. A lakásbejárati ajtók RC3 biztonsági előírásnak megfelelő, 14 ponton záródó, központi biztonsági zárral ellátott nyílászárók, léghanggátlásuk 47 dB. Az ablakok és az erkélyajtók 82 mm vastag 6 légkamrás profilból, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, kívül-belül fehér színben készülnek, amelyek tökéletes hő- és hangszigetelést biztosítanak.
Az erkélyekre fagyálló, csúszásmentes burkolat kerül. Az elektromos hálózat padlóban és falban szerelt védőcsövekben húzott vezetékkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel. Minden lakáshoz egyszer 32A-es villamos hálózat készül. Az épületben korszerű gyengeáramú hálózat kerül kiépítésre, amely magában foglalja a kaputelefon, kábeltévé, internet hálózatot.
A beépített anyagokat illetően szigorú feltételeket szabtunk, kizárólag elismert márkák termékei és kiegészítői kerülhetnek beépítésre, legyen szó szaniterekről, csaptelepről, csempéről, hideg vagy meleg burkolatokról, kollekcióból választhatóan. A lakások fűtése padlófűtéssel megoldott, mely a fürdőkben törölközőszárítós radiátorokkal egészül ki, melyek termosztatikus szeleppel szabályozhatóak. A fűtés- és meleg víz-ellátásról hőközpont gondoskodik, mely a földszinten lévő gépészeti helyiségben kerül elhelyezésre, ami a városi távhőrendszerhez csatlakozik. A lakások egyedi hőmennyiségméréssel kerülnek kialakításra, és lakásonként mindenki igénye szerint szabályozhatja. Ezenfelül a meleg víz és a hideg víz fogyasztás is lakásonként egyedi mérővel lesz ellátva. A lépcsőházi ajtón történő bejutást kaputelefon rendszer, az épületen belüli akadálymentes közlekedést pedig korszerű Schindler lift teszi lehetővé.

Irodánk teljeskörű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik.
Amennyiben kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, várjuk hívását akár hétvégén is
Foglalja le most a legjobb lakásokat a tervezőasztalról, kedvezményes áron!.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 11 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Komplex Ingatlan
Kapcsolattartó: Papp László
Hirdető telefonszáma: +36705287031
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: