Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonboglár 
 

Hivatkozási szám: 5505695
Ingatlan adatai
Irányár: 88 000 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 130 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk Balatonboglár frekventált, víz közeli utcájában, a szabad strandtól, a vízparttól mintegy 200 méterre, kivételes adottságokkal rendelkező hőszigetelt téglából 2021-ben újonnan épült 130 négyzetméter alapterületű három egységből álló energia takarékos ingatlant.Kettő apartman és egy stúdió lakás. Mindháromban amerikai konyhás nappali, hálószoba és fürdőszoba alkotják a helyiségeket. A fűtés infra panelekkel, illetve hűtő-fűtő klímával történik. A meleg vizet villany bojlerek adják. Az ingatlan társasházzá alakítása folyamatban van. Három gépjármű részére zárt parkoló biztosított. Fedett teraszok, szabadtéri sütési főzési lehetőség kialakításra került.Jelenleg bérlők lakják, az új tulajdonos azonnali bevételi forrással bírhat. Igény esetén megegyezéssel a telek hátsó részében lévő 55 négyzetméteres nyaraló is megvásárolható. A telek méreténél/ 878 nm/ fogva további bővítésre is lehetőséget ad. Bevásárlási, szórakozási lehetőségek, orvosi rendelők a közvetlen közelben találhatók. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze?
Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében. Megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon.
További adatok
Telekterület: 287 m2
Kert mérete: 287 m2
Erkély mérete: 20 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: SH INGATLAN Somogy-Home Bt.
Kapcsolattartó: Varga Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36705553284
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: