Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonföldvár 
 

Hivatkozási szám: 5500602
Ingatlan adatai
Irányár: 126 500 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 72 m2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Állapota: új
Szobák száma: 3
Építés éve: 2023
Szintek száma: 1
Részletes leírás
A Balaton déli partján egyedülálló több, mint egy kilométeres-, védett platánsorral szegélyezett Kvassay sétány közvetlen közelében kínáljuk ezt csodás két szoba plusz nappalis 72 m2-es új építésű luxus lakást az exkluzív életstílus kedvelőinek.

A fejlesztő az üzemeltetési szolgáltatást is biztosítani fogja a rövid távú bérbeadás támogatására azok számára, akik befektetési céllal vásárolnak.

A BB energetikai besorolás és alacsony energiafelhasználás miatt az új Zöldhitel is igénybe vehető bankunknál, soron kívüli és személyes gyors ügyintézéssel.

A most elérhető lakossági és vállalati hiteleket és állami támogatásokat - CSOK, CSOK hitel, Zöldhitelhez igényelhető 0% kamatozású CSOK hitel - szintén igénybe veheti.

A piaci kamatozású jelzáloghitelekhez kamatkedvezményt biztosítunk.

A különleges alaprajzú épület ezen lakásában megtalálják az új otthonukat a békés környezetet preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek- számukra kész megtérülési tervel is szolgálunk. Az ingatlanhoz napfényes és tágas 14 m2-es terasz is tartozik. A hatalmas különleges növényekkel parkosított kert és kültéri medence biztosítja a lakók nyugodt pihenését. A modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek. A lakások nem csak nyáron használható nyaralók, hanem magas színvonalú, jól szigetelt, luxuslakások, téglafalakkal, minőségi burkolatokkal és szaniterekkel, ahová büszkén hívhatja vendégségbe barátait, üzletfeleit. A lakások mellé a pinceszinten vagy kertben megvásárolható garázshelyek és tárolók is a tulajdonosok kényelmét szolgálják.

Tervezett átadás: 2023. IV. negyedév M205293

126500000 Ft

Referencia szám: M205293
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 14 m2
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Pécs Rákóczi út 19 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Vincze László György
Hirdető telefonszáma: +36-20-938-4141
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: