Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Siófok 
 

Hivatkozási szám: 5467339
Ingatlan adatai
Irányár: 130 677 278 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 62 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 2+1
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
PANORÁMÁS, VÍZPARTI LAKÁSOK
A 100 lakásos társasház fekvése egy tágas, vízparti lakóövezeti, kivételes adottságú területen válik lehetővé.
A gondos és alapos tervezői munka eredményeként kerülnek megvalósításra a közvetlen vízparti, újépítésű lakások. A tervezés során fontos szempont volt a praktikum, a használhatóság, a fenntarthatóság, és más fontos paraméter, melyek a korábbi építkezések tapasztalatai és az értékesítési visszajelzések alapján, a vevők érdekében súlyozottan lettek figyelembe véve.
A társasház lakásai otthont kínálnak az álomszép Balaton mellett, ahol nem csak szezonálisan, de egész évben is élvezetes kényelmet, kikapcsolódást és a természet közelségét nyújtják a tulajdonosaiknak.
A lakások ritka szép, közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés az ingatlanok nagyszerű kihasználhatóságát, örök balatoni panorámát és elvehetetlen értékét biztosítják.
Az ötemeletes társasház tetején néhány kizárólagosan használható, panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privátszférát biztosítsák a tulajdonosaiknak és alkalmi vendégeiknek. Itt teraszonként egyedi vízvétel és áramvétel biztosítása mellett minden lehetőség adott egy kellemes, panorámás, naplementés party élvezetéhez.
A beépítendő anyagok kiválasztásánál a magas minőség elengedhetetlen szempont. A lakásokat elválasztó, hangszigetelt falak, az épület 15 cm vastag külső hőszigetelési rendszere, az emeletek elválasztó födémeinek 4 cm vastag hő/hangszigetelő táblái akadályozzák meg a minden irányú hangterjedést.
A lakások nappalijából és szobáiból a zavartalan panoráma élvezete a teraszokon át a rozsdamentes, szálcsiszolt oszlopokkal, kapaszkodókkal és a ragasztott biztonsági üvegtáblákkal biztosított.
Az emeleti szintek kényelmes megközelítését két (nyolc- és tizenháromszemélyes) lift teszi lehetővé.
A nyílászárók üvegezése háromrétegű, a külső oldalakon antracit színű kerettel, a közös terek, folyosók, a teraszok I.osztályú szürke, fagyálló kőporcelán lapokkal burkolt.
A lakások fűtését és hűtését központi LG Multi V-5 hőszivattyús rendszer látja el a 2024-as év energia szabványainak megfelelően, amely fokozottan energiahatékony üzemeltetést tesz lehetővé. A szobákban, nappalikban felszerelt beltéri egységek léghűtést és légfűtést biztosítanak, így ennek köszönhetően rendkívül gyorsan hűtik le vagy fűtik fel a helyiségeket.
A társasház lakói kizárólagos kerthasználatot kapnak erre a területre, ahol a több generációs családok kikapcsolódása érdekében, a beruházás keretein belül gyermekjátszótér és kültéri medence biztosítja ezek védett használatát.
Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, vízi és parti sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított étteremmel és büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit.
A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.
A további kérdésekért és az értékesítéssel kapcsolatos minden információért várom megkeresésüket:
Pervein Magdolna
Tel.: +36 30 248 9824
Mail: pervein.magdolna@lakaskulcs.hu
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Lakás&Kulcs Kft
Kapcsolattartó: Pervein Magdolna
Hirdető telefonszáma: +36202489824
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: