Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kőröshegy 
 

Hivatkozási szám: 5462686
Ingatlan adatai
Irányár: 210 000 000 Ft
Típus: kereskedelmi/ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 650 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
A teljes telek 1500 m2, ami valójában két db, egy 900 m2-es és 600 m2-es telkekből adódik össze. A két épület klasszikus tornyos villa darabjának alapterülete kb. 300 m2.
Mindkettő három-szintes: pince, földszint, emelet, ami néhol félig tetőtér. Az első telken két faház is található. (A 2 faház 50 nm alapterületű, kötelezően megvásárolandó br 10MFt áron)

Az épületek családi ház besorolással szerepelnek az ingatlan nyilvántartásban. 10 szobás panzióként üzemeltek korábban.

Az utcafronton lévő villaépület 5 db szobát tartalmaz, mindegyikhez nagy fürdőszoba, valamint földszinten egy közös nappali. Ennek az épületnek inkább a párok a célcsoportja, de mivel nagyok a szobák, így pót-ágyazhatóak, azaz 3-4 fős családok elszállásolhatóak.

A belső telken álló intimebb villa inkább családi célra alkalmas. Ebben három apartman található. A földszinten egy három szobás nagy apartman, és az emeleten két kisebb két szobás apartman, és összesen három fürdőszoba, és egy külön WC van benne.

Mindkettő épület alatti pinceszinteken található a gépészet, és egyéb helyiségek, pl. tároló, mosókonyha.

Mindkét házhoz sok terasz, és sok erkély tartozik. A két épület között egy nagyobb méretű medence is található, aminek a gépészete a medence mellett foglal helyet.
A belső épület mögötti részen egy másik medence helye látható jelenleg, amely korábban áramoltatásos medenceként üzemelt.

Az utcafronton lévő épület mellett két 25-30 m2 kisebb faház áll. Mindkettőben van vizesblokk, fürdőszobás.

A közeli vonzerő Kőrőshegyi Levendulás, Tulipán kert rengeteg programmal már az előszezonban is illetve az utószezonban is.

A Villaépületek felújítást és bútorozást igényelnek. A felújításban és a bútorozásban az eladó már folytatott tárgyalások. Külön szerződésben az eladó a felújítást és a bútorozást akár vállalja. Amennyiben nem szeretne üzemeltetőként is részt venni a befektetésben, az eladónál már szállásadási tapasztalatokkal rendelkező üzemeltető jelezte, hogy a munkának ennek a részére szerződést köt.

Az ingatlan teher- és tartozás-mentes, mindkét épület saját villany-, víz-, és gáz-órával rendelkezik. Aránylag rövid határidővel alatt beüzemeltethető, amennyiben eldől a felhasználás célja, mert helyi, előre leegyeztetett kivitelező rendelkezésre áll.

Jelenleg a villákra egyenként maximum 50 mFt, vagyis összesen 100 mFt 5 % kamatú Széchenyi Mikrohitel MAX Plusz vehető fel új cég és egyéni vállalkozó esetén, akár 2 év türelmi idővel.
Már meglévő cég villánként maximum 100 mFt Mikrohitelt is felvehet.

Egyedi lehetőség befektetőknek! Részletekkel kapcsolatosan várjuk megkeresését.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Dienes László
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9531
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: