Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Dömsöd 
 

Hivatkozási szám: 1331267
Ingatlan adatai
Irányár: 220 000 000 Ft
Típus: kereskedelmi/ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: -
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Részletes leírás

Dömsödön eladó Fogadó.
Eladó Dömsöd központjában egy tégla építésű fogadó.
Dömsöd közvetlenül Duna parti, gyönyörű település. A Dömsödi - FOGADÓ A HAT TESTVÉRHEZ- udvarának egy részén valamikor - Petőfi Sándor édesapjának mészárszéke állt, míg az idő vihara el nem mosta. Az országnak viszonylag kevés olyan községe van, ahol a magyar építészet nagy mesterének, a nemzetközileg elismert szaktekintélynek Ybl Miklósnak valamilyen alkotása született. Ilyen ellenben Dömsöd, ahol az úgynevezett Hajós-kripta áll, amely a helyi földbirtokos, Hajós III. József 1819-1888. sírhelye. A Dömsödre látogatók, az itt nyaralók, a turisták, az átutazók és nem utolsósorban az itt lakó emberek élvezhetik a Duna, a víz nyugtató közelségét, kiváló természeti adottságait, különböző hobbi, illetve pihenő, kikapcsolódási és feltöltődésre alkalmas lehetőségei révén.
Ezen a gyönyörű településen kínálunk eladásra egy fogadót. A fogadó étterme nyáron 220 fő télen 140 fő befogadására alkalmas. A konyha 300 fős engedéllyel rendelkezik. Teljes berendezéssel, felújított gépekkel, bútorokkal együtt eladó. Ezen felül az étterem felett található még 5 szoba (melyből két szoba pót ágyazható) mely panziónak is alkalmas. Minden szobában francia ágy, tusoló és wc került kiépítésre. Ezen a szinten található a női illetve a férfi mosdó. Központi klíma rendszer van kiépítve, minden szobában külön szabályozható. A fogadó pincéjében 40 fő befogadására alkalmas Borospince került kialakításra. A fogadó alkalmas rendezvények, esküvők, összejövetelek és még sok más lebonyolítására. Az udvaron 15-20 autó kényelmesen tud parkolni.
Viszont a fogadó adottsága miatt más üzleti tevékenységre is alkalmas.
Irány ár: 220.000.000 Ft.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
riasztó, étkező, saját parkoló, beépített konyhabútor, telefon, beépített szekrény, gardrób, vízórás, kocsibeálló, terasz, internet, pince, parkettás, kábeltévé, klíma, kert, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Hirdető adatai
Hirdető neve: M M House Ingatlan
Kapcsolattartó: Hajnalka
Hirdető telefonszáma: 06204357677
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: