adatlap nyomtatása 
Ingatlan Televízió

Budapest, VI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 5735784
Adatlap:
http://www.ingatlantv.biz/adatlap.php?ingatlanid=5735784
Ingatlan adatai
Irányár: 17 900 000 Ft
Típus: kereskedelmi/ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 51 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:
Részletes leírás
Fedezze fel a belvárosi üzleti lehetőségek új dimenzióját!

Ez az ingatlan remek lehetőséget kínál fiatal felnőttek számára, akik üzleti célokra keresnek helyet Budapest szívében. A Belső VI. kerületben található, 51 négyzetméteres, felújítandó ingatlan tökéletes választás lehet irodának, bemutatóteremnek vagy akár üzlethelyiségnek is. A központi elhelyezkedésének köszönhetően a környék élénk üzleti negyed, ahol a lehetőségek szinte végtelenek. A környék infrastruktúrája kiváló, hiszen a közlekedési lehetőségek kitűnőek. A közelben található metró- és busz-, villamos megállók gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak a város többi részéhez. Így nemcsak a munkavégzés, hanem az ügyfelek, partnerek fogadása is kényelmesen megoldható. A környék csendes, biztonságos, így a munka és a kreatív gondolkodás zavartalanul folyhat. A Belső VI. kerület vibráló atmoszférája és kulturális élete inspiráló környezetet teremt, amely segíti az üzleti ötletek kibontakozását.
A felújítandó ingatlan számos lehetőséget rejt magában, hiszen a saját ízlésed szerint alakíthatod ki a teret. A tervezett funkciók széles spektrumot ölelnek fel, így a kreativitásodnak csak a határok szabhatnak határt. A környék nemcsak üzleti szempontból kedvező, hanem a közeli kávézók, éttermek és szórakozóhelyek révén a munkán kívüli időtöltésre is rengeteg lehetőséget kínál.
Az élénk utcák és a barátságos lakóközösség biztosítja, hogy ne csak egy irodát, hanem egy igazi közösségi teret találj itt, ahol a munka és a szórakozás egyaránt megtalálható.

Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, ne habozz bizalommal keresni a hét bármely napján!

Az ingatlanpiac dinamikus és izgalmas világában itt vagyok, hogy segítsek neked megtalálni a tökéletes helyet, ahol megvalósíthatod az üzleti álmaidat!

Ez az ingatlan a \\\"Felező csomag\\\" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Bögös Zsolt
Hirdető telefonszáma: +36 70 461 9994
Honlap: -
 
Képek