adatlap nyomtatása 
Ingatlan Televízió

Siófok 
 

Hivatkozási szám: 5490576
Adatlap:
http://www.ingatlantv.biz/adatlap.php?ingatlanid=5490576
Ingatlan adatai
Irányár: 195 000 000 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: 75 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 75 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:
Részletes leírás
SIÓFOK egyik kellemes, fás, üdülőövezeti utcájában, a Balaton közelében, 745 m2-es telek eladó, amely az idevonatkozó építési szabályok szerint egy hatlakásos társasház megvalósítására is alkalmas.
A telekre vonatkozó fontosabb építési szabályok:
Övezet: Üh-1-sz  –  25 % beépíthetőség, 6 m homlokzatmagasság
130 m2 alapterületű épület kerülhet rá úgy, hogy jobbra és balra 3-3 m-t kell elhagyni a kerítéstől.
A telken lévő jelenlegi épület eltakarítása, hozzá a bontási engedély és minden bontási anyag elszállítása folyamatban van.
Minden közmű a kerítésen belül van.
Amellett, hogy a Balaton közelsége elévülhetetlen értéknek számít, egy ilyen ingatlan akár életvitelszerűen használt családi ház, akár családi nyaraló építésére, vagy befektetésként illetve hatlakásos társasház tervezése céljából is kuriózumnak számít.
Hazánk nagy kincse, Európa legnagyobb selymes vizű tava partján Siófok folyamatos fejlődése, a szép környezet, a tiszta levegő, a Balaton hatalmas energiája, a gondozott és több kilométer hosszan húzódó szabad strandok a tó álomszép látványával, vízi sportokkal, kerékpárutak, programhajók gyerekeknek és felnőtteknek, a felújított parkok és játszóterek, komoly- és könnyűzenei továbbá egyéb jellegű értékes fesztiválok, kulturális programok, és még sok más teszi egyedivé a várost, miközben késő ősztől kora tavaszig a parti övezetben a nyugalomra vágyók találják meg az ő csendes Kánaánjukat.
A további információkért és a megtekintéssel kapcsolatban várom megkeresését az alábbi telefonszámon: Pervein Magdolna  +36 20 248 9824
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Lakás&Kulcs Kft
Kapcsolattartó: Pervein Magdolna
Hirdető telefonszáma: +36202489824
Honlap: -
 
Képek